Eureka logo grijs
MENU
MENU

Over Eureka Access Solutions

Eureka Access Solutions heeft sinds kort een nieuwe identiteit. Voorheen kende u ons onder de naam Eureka Parking. Aangezien onze ambities en ons productengamma verder reiken dan enkel parkeeroplossingen paste onze uitstraling niet goed meer bij wie we zijn. Eureka Access Solutions is dé totaalleverancier op het gebied van professionele toegangscontrolesystemen zoals speedlanes, tourniquets, inzinkbare palen en slagbomen. Dit geldt voor de toegangscontrole en beveiliging van binnenruimtes maar zeker ook voor systemen voor bedrijfsterreinen buiten.

Toegang is maatwerk

Ons credo: toegang is maatwerk! Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u tijdens het gehele proces van keuze tot en met onderhoud. Wij adviseren bij voorkeur totaaloplossingen die in veel gevallen geheel op maat samengesteld worden. Eventueel voorzien van kaartlees-, intercom- of kentekencamerasystemen. Naast toegangscontrole verlenen wij ook service en onderhoud. Indien gewenst kan dit zelfs op basis van een onderhoudsabonnement en een 24-uurs bereikbare storingsdienst. Dit verzorgen we voor zowel eigen systemen als voor al geplaatste systemen van een andere leverancier.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs staan u graag te woord. Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat u adviseren over de juiste totaaloplossing voor uw toegangscontrolevraagstuk.

Eureka - Nieuwsberichten - Eureka is verhuisd 2
Maatwerk
Eureka - Lean methodiek
Service

Bij Eureka wordt gewerkt volgens de LEAN methode

Dit betekent dat we continue aandacht hebben om onze processen rondom klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen.  De essentie van LEAN werken bestaat uit het identificeren van verspillingen in al onze processen om deze vervolgens te elimineren. LEAN werken gaat over alle processen in onze organisatie, van het allereerste klantcontact tot en met het opleveren van de projecten. Uiteraard doen we dit op een transparante manier, met al onze klanten en medewerkers.

Klanten ervaren een tijdige levering volgens afspraak, een open informatievoorziening zowel met u als binnen onze eigen organisatie, het snel en kundig signaleren en oplossen van problemen. Ons streven om alles in 1 keer goed te doen, het helder hebben van de verwachtingen van onze klanten en deze continu evalueren en bespreken.

Sluit
SLUITEN