Naast toegangscontrolesystemen verlenen wij ook service en onderhoud. We verzorgen dit niet alleen voor eigen systemen maar ook voor al geplaatste systemen van een andere leverancier. Indien gewenst kan dit zelfs op basis van een onderhoudsabonnement. Mocht de nood aan de man zijn dan hebben we ook een storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

Elk service abonnement perfect afgestemd

Onze monteurs stellen alles in het werk om technische problemen voor te zijn. Het regelmatig preventief plegen van onderhoud aan geplaatste systemen zorgt ervoor dat storingen in de meeste gevallen voorkomen kunnen worden. We bieden verschillende service-abonnementen aan, zowel voor preventief onderhoud als voor storingsdienst. 

Vacature - Monteur buitendienst

24/7 bereikbaar bij een storing

Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan kunt u terecht in uw eigen klantportaal waar u een storing eenvoudig kunt melden. Wij werken met een digitaal ticketsysteem hierdoor kunt u gemakkelijk en snel vragen stellen, storingen melden en heeft u een historisch overzicht van uw toegangscontrolesystemen. U kunt bij ons terecht voor een incidentele storing of voor een op maat gemaakt service en onderhoudsabonnement. Wij werken merkonafhankelijk dus u kunt ook bij ons terecht voor professionele service en onderhoud voor systemen van andere leveranciers.

Geïnteresseerd in 24/7 storingsdienst?

De 24/7 storingsdienst van Eureka Access Solutions voorkomt dat u er ooit alleen voor komt te staan wanneer er problemen zijn met uw toegangscontrole-systemen. Ongeacht of u deze bij Eureka hebt aangeschaft zijn onze monteurs 24/7 beschikbaar om te helpen bij storingen! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze service-abonnementen of neem contact op.