Naast toegangscontrolesystemen verlenen wij ook service en onderhoud. We verzorgen dit niet alleen voor eigen systemen maar ook voor al geplaatste systemen van een andere leverancier. Indien gewenst kan dit zelfs op basis van een onderhoudsabonnement. Mocht de nood aan de man zijn dan hebben we ook een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Uw service abonnement perfect op maat

Onze visie is investeren in lange termijn oplossingen. Service en onderhoud zijn daar onlosmakelijk mee verbonden en één van de speerpunten van onze integrale aanpak. De abonnementen zijn opgebouwd uit verschillende modules, hierdoor wordt het mogelijk om een op maat gemaakt abonnement te kiezen met de dienstverlening die het beste past bij uw eigen situatie.

Serviceabonnement
Onderhoud

Onderhoud: voorkomen is beter dan genezen

Onze monteurs stellen alles in het werk om technische problemen voor te zijn. Het regelmatig preventief plegen van onderhoud aan geplaatste systemen zorgt ervoor dat storingen in de meeste gevallen voorkomen kunnen worden. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan kunt u terecht in uw eigen klantportaal waar u een storing eenvoudig kunt melden.

Altijd bereikbaar onze 24/7 storingsdienst

Heeft u snel hulp nodig bij een storing dan kunt u terecht bij onze storingsdienst. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer wat in uw eigen service abonnement is opgenomen. Mocht u geen service abonnement hebben en toch gebruik willen maken van de storingsdienst neem dan contact met ons op.

24/7 storingsdienst