Eureka logo grijs
MENU
MENU

Wij behandelen elke klant als familie

Naast toegangscontrolesystemen verlenen wij ook service en onderhoud. We verzorgen dit niet alleen voor eigen systemen maar ook voor al geplaatste systemen van een andere leverancier. Indien gewenst kan dit zelfs op basis van een onderhoudsabonnement. Mocht de nood aan de man zijn dan hebben we ook een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Elk service abonnement perfect afgestemd

Heeft u snel hulp nodig bij een storing dan kunt u terecht bij onze storingsdienst. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer wat in uw eigen service abonnement is opgenomen. Afhankelijk van het type abonnement komen onze monteurs zo snel mogelijk ter plaatse om de storing te verhelpen of het benodigde onderhoud uit te voeren.

service
producten

24/7 bereikbaar bij een storing

Mocht u geen service abonnement hebben en toch gebruik willen maken van de storingsdienst, neem dan contact met ons op. Wij werken merkonafhankelijk dus u kunt ook bij ons terecht met storingen in systemen van andere leveranciers.
Maak kennis met het gemak van Eureka Access Solutions!

Geintresseerd in onderhoud?

Eureka Access Solutions helpt u in het toegangscontrole onderhoud van al uw systemen, ook als deze niet door ons zelf zijn geïnstalleerd. Meer te weten komen over de mogelijkheden van onze onderhoudsservice? Neem contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan

Sluit
SLUITEN